fbpx

Обавњштење о дежурству наставника и учитеља у школи током вндредног стања

Од среде 18.03. у Основној школи „Бранислав Нушић“ биће организовано дежурство наставника у две смене. Дежурни наставници ће телефоном или у личном контакту пружати информације о организацији рада са ученицима под посебним условима – ванредног стања. Посебан задатак дежурних наставника је да ученицима који немају могућност да користе електронске облике комуникације доставе материјале које су за њих припремили предметни наставници или њихови учитељи.

Родитељи који имају могућност да електронским путем(вибер, е-маил…) примају информације, благовремено и континуирано ће добијати све информације и упутства  од својих одељеских старешина. 

Дежурство је организовано у две смене : од 9,00- 12,00 и од 15,00-18,00. На дежурству су увек један наставник разредне и један наставник предметне наставе.

Све активности, па и дежурство је у згради „велике школе“.

Напомена: у школску зграду у време дежурства у истом моменту, може ући само једна одрасла особа у својству родитеља ученика. Уколико има више родитеља који желе контакт или информацију, морају да сачекају у реду на пријем, у дворишту школе. 

 С поштовањем

 Директорка ОШ“Бранислав Нушић“

 Маријана Стефановић

Иди на врх

Pin It on Pinterest