fbpx

Психолошко – педагошка служба

У нашој школи, ПП служба ради сваког радног дана од 08:00 до 19:15 у саставу: педагог Бранка Стојић Вуковић и  психолог Никица Станојковић.

Наша канцеларија се налази на првом спрату, поред зборнице и у њој сте увек добродошли. Како бисмо успешније сарађивали, пожељно је да закажете разговор како бисмо одвојили време за вас (позивом на број телефона 011-2460-763, локал 104).

Наше активности су пре свега усмерене на пружање подршке и саветовање ученика, родитеља и наставника у вези са најразличитијим школским темама. То могу бити мотивација за учење, технике учења и подучавања, али и тешкоће које прате доба одрастања; слика о себи, комуникација са вршњацима, однос према ауторитетуОтворени смо за сарадњу са родитељима, кроз пружање подршке у овладавању вештинама успешног родитељства. Поред овога, ПП служба се бави и пословима који се односе на организацију рада школе, праћење вођења педагошке документације, израде школских докумената, учествује у раду школских Тимова и реализацији школских пројеката, педагошко инструктивни рад са наставницима, истраживања и препоруке за унапређивање рада у школи, праћење иновација и њихова примена. Ипак, најлепше је тестирање ученика за упис у први разред.

Ми смо први које ћете упознати у школи и ово заиста доживљавамо као привилегију.

Иди на врх

Pin It on Pinterest