fbpx
Један од топ играчких апарата на Вавада казину додељује играчу множитеље

еЗаказивање термина за тестирање и упис детета у основну школу

Поштовани родитељи,

Упис деце у први разред основне школе у школској 2023-2024. години обавезан је за сву децу рођену  од  1.марта 2016. до 1.марта 2017. године.

 Упис ће се вршити од 1. априла 2023. године преко Портала е-Управа

  (Услуге → Образовање → е-Заказивање термина у ОШ).

 Апликација ће родитељима бити доступна од 20. марта до 31. маја 2023. године.

 

ПРИЈАВА ЗА УПИС ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД ПРЕКО ПОРТАЛА е-УПРАВА

Упис деце у први разред родитељи/други законски заступници који су грађани Републике Србије врше  електронским путем од 01.04.2023. године преко Портала   е-Управа  покретањем услуге е-Заказивање термина за упис и тестирање детета у основној школи.

Да бисте извршили упис потребно је да:

  • Будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs
  • Покренете услугу на Порталу еУправа  (Услуге → Образовање → е-Заказивање термина у ОШ)
  • Закажете термин тестирања детета у нашој школи. Након ваше е- пријаве за тестирање детета, школа ће по службеној дужности прибавити потребна документа за упис  – подаци из матичне књиге рођених, пријава пребивалишта, подаци о обављеном здравственом прегледу и подаци о похађању програма предшколског васпитања и образовања.
  • Напомена 1: Термин можете да откажете 24 часа раније. Уколико не откажете термин и не дођете у заказаном термину у школу, систем Вам неће дозволити да наредних 14 дана резервишете нови термин за упис и тестирање детета у основну школу електронским путем. У том случају, родитељи ће морати директно да се обрате школи и закажу нови термин.
  • Напомена 2: Уколико имате додатна питања и недоумице у вези са заказивањем термина, обратите се на тел: 064/8053200, адресу електронске поште nusicbgs@gmail.com или државном контакт центру на 011/7350-557 који је доступан током трајања уписа у основне школе.
  • Напомена 3: Као резерва, уколико не поседујете креиран налог на порталу електронске управе, постоји могућност доласка у школу и уз нашу подршку извршења заказивања термина за упис у школу сваког радног дана од 9:00 до 14:00 часова

 Драги наши будући ПРВАЦИ и родитељи,

 

ДОБРОДОШЛИ!

Срдачно, 

директор школе Маријана Стефановић

 

 
Иди на врх

Pin It on Pinterest