fbpx

Почетак другог полугодишта школске 2021-2022.године

Поштовани ученици и родитељи!

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја упутило је школама обавештење о начину рада на почетку другог полугодишта.

Ученици од првог до четвртог разреда ићи ће на наставу према ПРВОМ МОДЕЛУ – непосредна настава према утврђеном распореду часова.

У нашој органзацији, то значи да други и четврти разред починњу са радом пре подне, а први и трећи разред после подне.  Продужени боравак почиње са радом у уторак 25. јануара. Због врло сложених епидемиолошких услова предлажемо да услуге продуженог боравка користе само они ученици чија оба родитеља раде, и чијим породицама је то једини начин да деца буду збринута током радног времена родитеља.

Ученици од петог до осмог разреда наставу  ће похађати према ДРУГОМ МОДЕЛУ – одељења су подељена на две групе: групу А И ГРУПУ Б. Ученици су на непосредно на настави сваки други дан. На пример: Прве радне недеље група А иде у школу понедељак, среда и петак, а група Б уторак и четвртак.  Друге недеље група Б је на настави понедељак, среда и петак , а група А уторак и четвртак.

Настава се за ученике од петог до осмог разреда одвија се само пре подне, први час почиње у 9,00 часова.

Одељењске старешине ће путем одељењских вибер група обавестити децу у коју групу су распоређени.

Посебно је истакнута ОБАВЕЗА ношења маски ученика и свих запослених у школи од улаза у школско двориште, и током читавог боравка у школи. Молимо родитеље да својој деци сваког дана обезбеде две маске од којих је једна резервна.

ЗДРАВ И СРЕЋАН ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА!

 

Иди на врх

Pin It on Pinterest