fbpx

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ ШКОЛСКЕ 2022/23. ГОДИНЕ

Поштовани ученици, родитељи и наставници!

Према одлуци Министарства просвете, науке и технолошког развоја нова школска 2022-23. године почеће 01.септембра 2022. године. Сви ученици ће током септембра месеца, а у складу са праћењем епидемиолошке ситуације почети са наставом непосредно у оквиру својих одељењских колектива према утврђеном распореду часова и кабинета.
За ученике од петог до осмог разреда и ове школске године настављамо са Обогаћеним једносменским радом, настава за ученике само у пре подневној смени, уз одабране слободне активности, после завршене наставе. Редовна настава у другом циклусу (од петог до осмог разреда) почиње у 9,00 часова, а шести час се према устаљеној динамици завршава у 14, 15. Првог наставног дана, четвртак 01.09. први час за ученике од петог до осмог разреда почиње у 9,00 часова и одржаће га одељењске старешине, и том приликом упознати ученике са распоредом часова и другим обавезама везаним за школске активности, као и за поштовање прописаних епидемиолошких мера ради очувања здравља и безбедности свих укључених у образовни процес.
Ученици првог разреда према обавештењу које је већ постављено долазе на свечани пријем у четвртак 01.09. у 17,00 часова. Тада ће поред свечаности упознати своје учитеље, родитељи ће бити обавештени о свим важним сегментима школског живота у који се наша заједничка деца укључују.
Ученици другог и четвртог разреда у четвртак, 01.09. долазе у школу пре подне, настава почиње у 8,00 часова. Ученици трећег разреда долазе у школу после подне , настава почиње у 13,30 часова.
Продужени боравак почиње за ученике од првог до четвртог разреда у понедељак 05.09.2022. године.
Придржавајући се препорука које се односе на безбедност и здравље ученика, молимо
родитеље да поштују одлуку Школе да испрате своју децу до улаза у школско двориште, где ће их прихватити дежурни учитељи у наставници и продуженом боравку.

УЧЕНИЦИМА, РОДИТЕЉИМА И НАСТАВНИЦИМА

ЖЕЛИМО УСПЕШАН И ВЕСЕО ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ!

Иди на врх

Pin It on Pinterest